Szállítás és fizetés

Gyorsan, pontosan!

Akár még ma megkaphatod

Sürgős esetben előfordulhat, hogy nem tudsz várni napokat a szállításra. Raktárunkészleten elérhető termékek esetében egyéni egyeztetés alapján akár aznap megkaphatod megrendelésedet. Fontos, hogy aznapi szállítási igény esetén telefonon vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztessünk, van-e lehetőség azonnali kiszállításra.

Egyedileg szabott fizetési konstrukciók

Áraink a megrendelt mennyiség függvényében változhatnak! Hogy számodra is megtaláljuk a legkedvezőbb lehetőséget, vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd egyedi ajánlatunkat!

Minden körülmányek között igyekszünk megtalálni mindenki számára a legjobb megoldást. Folyamatos megrendelés esetén további kedvezményes konstrukciókat tudunk biztosítani. Kérdésetekkel keressetek bennünket bizalommal!

Gyorsan, az ajtóig

Termékeinket házhozszállítással juttatjuk el hozzád a rendelés leadásától számított 2 héten belül, előre egyeztetett időpontban, a rendelkezésre álló készletek függvényében.  Szükség esetén raktáron lévő termékeinből lehetőség van aznapi kiszállításra is egyedi egyeztetés alapján. 

A szállítás költségét átvállalom, amennyiben a rendelés összértéke eléri az 50 000 Ft-ot. Ha ennél kisebb megrendelésről van szó, a kiszállítás 5 000 Ft-os díj ellenében történik.

Kérj egyedi ajánlatot!

Áraink a megrendelt mennyiség függvényében változnak! Hogy számodra is megtaláljuk a legkedvezőbb lehetőséget, vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd egyedi ajánlatunkat!