KODALAMED

Hozzáértő kezekből!

Tapasztalatból

Közel 30 éves tapasztalattal az egészségügyben jól ismerem a munkánk során használt eszközöket, kiegészítőket, azok előnyeit, hátrányait, minőségbeli különbségeit.  Vállalkozásomat azon termékek forgalmazására hoztam létre, melyek az évek alatt a legjobbaknak bizonyultak.

Saját tapasztalataim mellett folyamatosan monitorozzuk a megrendelők visszajelzéseit is, így frissítve és biztosítva a legjobb termékek listáját. Célom, hogy akik tőlünk vásárolnak, mindig bizalommal forduljanak hozzánk és visszatérő megrendelőink legyenek.

KOVÁCS LAJOS, tulajdonos

Kodalamed

A Kodalamed egy 30 éves egészségügyi  tapasztalat nyomán létrehozott, egészségügyi és higéniai termékeket forgalmazó cég. Megtalálhatóak nálam a mindennapok során használt kesztyűk, fecskendők, tűk, kötszerek, csipeszek, de kéztörlőket, toalett papírokat és papír lepedőket is szállítok több háziorvosi praxisba, szociális intézményekbe, járóbeteg ellátóba, magánklinikákra.

Beszállítóimat több évtizedes tapasztalat alapján válogattam ki, kínálatomban elsősorban az általam legjobb minőségűnek megítélt termékek találhatóak meg. Az egészségügyi termékek piacán megtalálható cégek meghatározó részével kapcsolatban vagyok, így a minőség garantálása mellett ár-érték arányban is a legjobbat tudom biztosítani megrendelőimnek.